onsdag 31 mars 2010

Afton

Inne på sista veckan nu här i Tahoe. På Fredag kommer Robban och på Måndag åker vi med honom till LA. Vädret har bytt skepnad ifrån varmt vårväder till 50 cm med snö och kallt igen. Ser ut som att det ska hålla sig så veckan ut.

Ska bli skoj som fan att åka till LA sen håller vi även på och planerar en resa för sista veckan men jag säger inget innan det blir av.

Vad har vi då gjort dom senaste veckorna? Vi har filmat med calles nya kamera, åkt snowboard, badat jacuzzi, svurit långa ramsor över pokern, sålt bilen, degat, Calle och Simon har vart på roadtripp till Redwood skogen, haft besök av 2 björnar, blivit utkastade ifrån casinot samt fått en dänga över smalbenet med batong av en vakt med iq under 17. Var väl ungefär allt jag kunde komma på nu.

Fan vad tiden går fort.

Kram påer
/ Staffan

Lite bilder:




3 kommentarer:

  1. faan va man ønskar man vore dær...
    jasså dænga øver smalbenet, va hade du gjort før å førtjæna det? hoppas han fick veta att han was messing with the wrong motherfucker!

    SvaraRadera
  2. staffan sa ..

    Du är saknad här Petter!

    Haha somna till vid en slotmaskin inne på Mount Bleu samt kanske inte valde dom rätta orden vid utkastnigstillfället. Avsluta med att fråga " can you call a cab" lite ironiskt men vaktjäveln hade ingen humor.

    Jooduvarsch dä tror jag framgick klart och tydligt att han gjorde ;)

    SvaraRadera
  3. Du ser lite tunn ut på poolbilden. skärp te dig

    SvaraRadera